2015. március 30., hétfő

Scarborough - CLIL kurzus

Mobilitásom adatai:
Kurzusszervező: Anglolang Academy, Scarborough, Egyesült Királyság; 
http://www.anglolang.com/
Kurzus címe: CLIL (tartalomalapú nyelvoktatás)
Kurzus ideje: 2015.03.30. – 2015.04.10.
Utazási kondíciók: 2015.03.29. és 2015.04.11.
repülő: Budapest – Manchester - Budapest (iskolai szervezés)
vonat: Manchester – Scarborough – Manchester (saját szervezés)

autó: Kiskunhalas – Budapest – Kiskunhalas (saját szervezés) 

Kurzusszervező:

Anglolang Academy, Egyesült Királyság, független angol nyelviskola, 20 éve vesz részt nemzetközi tanártovábbképzésben. Nyelvi és módszertani kurzuson vettem részt.
 A kurzuskeresés, a pályázatírás időszakában már kapcsolatba léptem az adminisztrációs személyzettel, az elnök-helyettessel személyesen több e-mailt váltottunk. Mindenféle segítséget, tájékoztatást megkaptam tőlük vonatkozzon az a választható kurzusokra, a közlekedésre, szállásra vagy a pályázatíráshoz kapcsolódva, mivel koordinátorként is tartottam velük is a kapcsolatot. 
A tanáraikra elmondható, hogy nagy tapasztalattal rendelkeznek, több éve tevékenykednek ezen a területen, ugyanakkor gyakorló pedagógusként dolgoztak vagy jelenleg is dolgoznak, így az ismereteket képesek a gyakorlat oldaláról megközelíteni, azt átadni a hallgatóknak. 

Számukra fontos az eredményes tudáselsajátítás, a résztvevők előzetes ismeretei, nyelvi szintje és igénye alapján rugalmasan szervezték a nemzetközi csoportunkat. A szakmai képzések minőségének a tapasztalt képzők, a folyamatos ellenőrzés (például képzésszervezők, menedzsment részéről) a biztosítékai.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése